Csepregi Éva hamarosan nagymama lesz - Heatlie Dávid régóta vágyik az apaszerepre

Forrás: TV2 -
család gyerekvállalás Heatlie Dávid Csepregi Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heatlie Dávid és felesége, Dóri hamarosan első házassági évfordulójukat ünneplik, és ha minden úgy alakul, ahogy szeretnék, akkor már két éven belül megszülethet első közös gyermekük.

Heatlie Dávid és Dóri négy évvel ezelőtt ismerkedett meg, és május 21-én lesz az első házassági évfordulójuk.

"Gyorsan eltelt ez az egy év, megtanultuk egymást elfogadni, azokat az apró dolgokat is, amit addig nehezen sikerült. Kiegyenlítődött az a mérleg, ami alapja tud lenni egy házasságnak. Mindketten sokkal elnézőbbek vagyunk, elérkezett a kapcsolatunk egy olyan fázisba: mindamellett, hogy a legjobb barátom, jól működünk férj és feleségként is" – mondta a zenész a Borsnak. Hozzátette, egyikük sem túlzottan romantikus, bár ő azért mindig meg szokta lepni valamivel az évfordulókon feleségét, de beérik az apró kedvességekkel is.

Heatlie Dávid Forrás: TV2

"Időnként olvasom édesanyám nyilatkozatait, hogy készül a nagymamaszerepre, de egyelőre ez még csak most kezd körvonalazódni. Jelenleg lakáskeresésben vagyunk, Budapest külvárosában szeretnénk megtalálni az álomotthont, és már úgy készülünk, hogy ebben a gyerekszoba is helyet kapjon. Dórinak is voltak kételyei ez ügyben, de látunk körülöttünk olyan példát, hogy a gyereknevelést is lehet lazán kezelni" – mondta.

"Jövőre már a gyerekkérdésre is rákészülünk. Amikor kissrácként megkérdezték tőlem, hogy mi szeretnék lenni, gyakran mondtam, hogy apuka. Főleg fontos anyukám és apukám miatt is, hogy sokáig láthassák még az unokájukat. Régóta vágyom az apaszerepre, ráadásul hétköznap ráérek, így minden adott a családalapításhoz, nagyon nagy álom."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.