Csepregi Éva már nagyon várja, hogy nagymama legyen, és mindennél jobban vágyik arra, hogy gondtalanok legyenek az utolsó évei.

A Neoton Família énekesnője még nagyon sokáig szeretné megőrizni fiatalos lendületét, és arra vágyik, hogy egészséges legyen idős korában is. Csepregi Éva mindent megtesz annak érdekében, hogy sokáig egészséges legyen, és már nagyon vágyik arra, hogy nagymama legyen.

"Dávid és Dóri több babát is szeretnének, ám látom rajtuk, hogy még várni akarnak a családalapítással. Bár én azt gondolom, egy gyerek akkor születik meg, amikor ő akar de megértem a döntésüket, nekik kell érezni, mikor akarnak szülők lenni. Biztos szép nagy családjuk lesz, én pedig remélem, megérem az unokáim születését!"

– mondja a Star magazinnak az énekesnő, aki hiszi, hogy amig az immunrendszere rendben van, minden komolyabb baj elkerüli

"Tudom, hogy egészségesen meghalni álom, nekem mégis ez a vágyam. Nem szeretném az időskoromat ágyhoz kötve, kiszolgáltatottan tölteni. Addig is mozgással, koncertekkel és utazással kívánom tölteni a hátralévő életemet, és persze minél több időt akarok a jövendőbeli unkáimmal lenni"

- nyilatkozta Csepregi.

Csepregi ÉvaForrás: Cseleny-Szabo