Megérkezett Jordániába Ördög Nóra családja: videón a megható nagy találkozás

TV2 Jordánia Nánási Pál Ázsia Express Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra lesz ezúttal is az Ázsia Expressz műsorvezetője. A forgatás már elkezdődött, a Nánási család pedig pár nap csúszással ugyan, de megérkezett Jordániába.

Ahogy arról korábban mi is írtunk, elkezdődött az Ázsia Expressz új évadának forgatása. A szereplők és a stáb ezúttal Jordánia felé vették az irányt, Ördög Nóra pedig már a reptéren bejelentette, hogy hamarosan a családja is csatlakozik hozzájuk.

Sokak örömére közkedvelt családi sorozatuk, a Nánázsia is visszatér, ám addig sem hagyja tartalom nélkül követőit: aki szeretne, már most betekinthet a forgatás kulisszái mögé. A család Instagram-oldalán azt a meghitt pillanatot is láthatjuk, amikor a család egyesül.

A új évadban egyébként többek között Gáspár Bea és Gáspár Győző, Király Viktor és Király Linda, valamint Marics Peti és Valkusz Milán is harcba szállnak a fődíjért. A forgatás június közepén ér véget, a stáb egy hónapot tölt Ázsiában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.