Sarah Jessica Parker nem áll szóba Chris Noth-szal: "Nem tudom, hogy készen állok-e már arra"

Forrás: AFP/Charly Triballeau -
Sarah Jessica Parker Chris Noth Szex és New York Chris Noth szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaként robbant a hír néhány hónappal ezelőtt: több nő is nemi erőszakkal vádolja a Mr. Biget alakító Chris Noth-t. Az ügy kapcsán megszólalt sorozatbeli partnere, Sarah Jessica Parker, aki azóta sem hajlandó szóba állni a színésszel.

A Szex és New York sorozat ikonikus férfi szereplőjét, sokak álompasiját, Chris Noth-t több nő is szexuális zaklatással vádolja. Ennek hatására felesége elhagyta, kirúgták friss sorozatából, a The Equalizerből, és úgy néz ki, hogy az És egyszer csak... sorozat epizódjaiból is kiírták.

Sarah Jessica Parker nem áll szóba Chris Noth-szal: "Nem tudom, hogy készen állok-e már arra" Forrás: AFP/Charly Triballeau

Sarah Jessica Parker a napokban a The Hollywood Reporter kérdéseire válaszolt, ahol megkérdezték, milyen a viszonya most a sorozatbeli férjével.

"Nem tudom, hogy készen állok-e már arra, hogy erről beszéljek. Szerintem nem. Nem producerhez méltóan reagáltam erre a hírre, még dolgoznom kellett volna rajta"

- fogalmazta meg a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.