Zimány Linda elmondta, bár nem tökéletes a teste, végre megtanulta elfogadni magát

Forrás: Zimány Linda/Instagram -
testkép önelfogadás önértékelés Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda őszintén beszélt arról, hogy ő is megvívta a saját csatáit az önelfogadás érdekében.

"Mostanra forrt ki igazán a stílusom, korábban hajlamos voltam nyolcszázféle darabot vásárolni, mert nem tudtam, hogy mi áll jól nekem" – mesélte stílusa kapcsán a Story magazinnak a gyönyörű modell, aki azt is bevallotta, hogy sosem volt maradéktalanul elégedett magával. 36 éves korára jutott el odáig, hogy bár továbbra sem látja tökéletesnek magát, megtanult ezzel együtt élni.

Zimány Linda Forrás: Zimány Linda/Instagram

"Most sincs tökéletes testem, de 36 éves koromra már elfogadtam önmagamat, és elégedetten nézek a tükörbe. A kor előrehaladtával a minőségre is egyre többet adok, most már inkább csak egy-egy darabot veszek, azt viszont tíz éven keresztül hordom. Ilyen például az egyik Chanel táskám, amit még tizennyolc éves koromban kaptam, illetve az egyik kedvenc bőrkabátom, amit már több mint hét éve használok, és pont ugyanolyan, mint új korában."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.