A vörös szőnyegen villantott Zimány Linda

Forrás: Red Lemon Media -
comb jótékonyság Zimány Linda vörös szőnyeg Janie's Fund Steven Tyler Grammy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modellből lett ügyvéd egészen Hollywoodig utazott, hogy egy dögös estélyivel és hosszú, szexi combjával elkápráztassa a férfiakat.

Az Aerosmith híres énekese, Steven Tyler hozta létre a Janie's Fund alapítványt, amely azokon a bajba jutott lányokon, nőkön próbál segíteni, akiket bántalmaztak, zaklattak. A szervezet célja, hogy támogassa a bántalmazottak gyógyulását.

Nagy sikert aratott a vörös szőnyegen Forrás: Red Lemon Media

A Janie's Fund adománygyűjtő partit tartott tegnap, hogy a támogatók együtt nézhessék a zenei Oscar-nak nevezett Grammy-díjátadót. A bulira bárki jegyet válthatott, így ezzel segíthették az alapítvány munkáját, a bántalmazott fiatalok felépüléséért tett erőfeszítéseket. Ezen az eseményen vett részt Zimány Linda is.

Linda a leopárdmintás estélyihez egy fekete bőrkabátot vett fel, és a bevonulás közven megvillantotta hosszú combját. A partin fellépett Steven Tyler és Miley Cyrus is.

Zimány Linda fotóját ide kattintva láthatjátok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.