A hangszálgyulladás nem játék, jól tudja ezt Marics Peti is, ezért most tart egy kis kényszerszünetet: július 13-ig biztosan nem ad koncertet a Valmar. 

„Petinek hangszalagcsomója van, amely jelenlegi fázisában, orvosi szakvélemény alapján a hangszalagok pihentetésével kezelhető. A döntés egyetlen célt szolgál, azt, hogy még sok-sok fellépésen legyen alkalmunk közösen találkozni a későbbiekben."állt a duó közleményében.

A rajongók megértőek, az együttes pedig kárpótlást ígér nekik az elmaradó 10 koncert miatt. Akár még egy új dal is születhet a következő fellépésig. 

Marics PetiForrás: Marics Peti/Instagram

„A következő négy hétben a pihenés lesz az első, sajnos, nekem is ramaty állapotban van a hangom. Nyilván ez a matek szempontjából egyértelmű kiesést jelent, hiszen a fellépés a munkánk, de nem éri meg kockáztatni az egészségünket. A hangszálunk a fegyverünk, ha az elromlik, akkor hosszú távon nem tudunk dolgozni, tehát muszáj pihennünk. Én szívesen beszabadulnék a stúdióba zenéket írni, de kérdés, mennyire leszünk motiváltak ilyen hanggal a következő hetekben" – mondta el a csapat másik tagja, Milo a Blikknek