"Ez a matek szempontjából egyértelmű kiesést jelent" - sokat bukhatnak Marics Petiék elmaradt koncertjeik miatt

Forrás: Marics Peti/Instagram -
hangszálgyulladás betegség csomó Valmar lemondás pénz hangszál koncert Marics Peti Milo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hangszálgyulladás nem játék, jól tudja ezt Marics Peti is, ezért most tart egy kis kényszerszünetet: július 13-ig biztosan nem ad koncertet a Valmar. 

„Petinek hangszalagcsomója van, amely jelenlegi fázisában, orvosi szakvélemény alapján a hangszalagok pihentetésével kezelhető. A döntés egyetlen célt szolgál, azt, hogy még sok-sok fellépésen legyen alkalmunk közösen találkozni a későbbiekben."állt a duó közleményében.

A rajongók megértőek, az együttes pedig kárpótlást ígér nekik az elmaradó 10 koncert miatt. Akár még egy új dal is születhet a következő fellépésig.

Marics Peti Forrás: Marics Peti/Instagram

„A következő négy hétben a pihenés lesz az első, sajnos, nekem is ramaty állapotban van a hangom. Nyilván ez a matek szempontjából egyértelmű kiesést jelent, hiszen a fellépés a munkánk, de nem éri meg kockáztatni az egészségünket. A hangszálunk a fegyverünk, ha az elromlik, akkor hosszú távon nem tudunk dolgozni, tehát muszáj pihennünk. Én szívesen beszabadulnék a stúdióba zenéket írni, de kérdés, mennyire leszünk motiváltak ilyen hanggal a következő hetekben" – mondta el a csapat másik tagja, Milo a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.