Shane Tusup tetoválónál járt: megmutatta követőinek, mi lett a Szabó Zsófival közös tetkóval

Szabó Zsófi tetováló Shane Tusup tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shane Tusup Instagram-oldalán mutatta meg követőinek, milyen tetoválásokat varratott magára. A fotón az is jól látszik, mi lett a Szabó Zsófival közös tetkóval.

Ahogy arról mi is hírt adtunk, Szabó Zsófi és Shane Tusup felbontották az eljegyzésüket. A sztárpár tagjai még májusban jelentették be, hogy kapcsolatuk véget ért. Úgy tudni, Shane egy olyan agresszív oldalát mutatta meg Zsófinak, amit a műsorvezető nem tudott tolerálni, ezért úgy döntött, kilép a kapcsolatból.

A műsorvezető a napokban törte meg a csendet a szakítással kapcsolatban, és elmondta, hogy bár a fotókon mosolyog, nehéz időszakon megy keresztül.

Shane a minap visszatért szeretett tetoválójához, és magára varratott még néhány idézetet és szimbólumot, kiegészítve ezzel a karján látható élettörténetét. A fotókon jól látszik, hogy még mindig ott van a karján a Szabó Zsófival közös, gémkapcsokat ábrázoló közös tetkójuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.