Szabó Zsófi: "Mosolygok a képen, jól nézek ki, de nem vagyok jól"

Forrás: Szabó Zsófi/Instagram -
Szabó Zsófi interjú szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eljegyzése felbontása óta először adott interjút Szabó Zsófi, a Joy magazinnak mesélt az elmúlt időszak viszontagságairól.

"A magánéletem szempontjából nagyon nehéz volt ez az elmúlt időszak, mert kifelé már évek óta nem mutattam, ha nehézségekbe ütköztem. A közösségi média csak egy része az életemnek, amit megmutatok, hiszen életem lefontosabb szerepét, hogy milyen anya vagyok, azt csak a közeli hozzátartozóim látják. Mennyivel könnyebb lenne egy szebb képet festeni magamról, ha ismernék ezt az oldalamat. Nagyon közlékeny ember vagyok, szívesen beszélek az érzéseimről, de az a 14 év, amit már eltöltöttem a médiában, sokkal óvatosabbá, zárkózottabbá, ugyanakkor erősebbé is tett. Az elmúlt években emojikkal kommunikáltam. Sokszor megírtam egy-egy hosszú posztot, akár gyereknevelés, anyaság, párkapcsolat, akár karrier témában, vagy éppen a világ történéseivel kapcsolatban, de aztán inkább töröltem. Tudatosan fogom vissza minden megnyilvánulásomat, nem szeretnék plusz felhajtást. (...) Az eljegyzés felbontása kapcsán is például szívesen kiírtam volna, hogy igen, mosolygok a képen, jól nézek ki, de nem vagyok jól" - mondta Zsófi, aki a futásnak köszönheti, hogy át tud lendülni a nehézségeken.

Szabó Zsófi szeretett volna második babát Forrás: Szabó Zsófi/Instagram

A csinos műsorvezető azt is elárulta, hogy a pandémia közepén azért kezdett el futni és diétázni, hogy kisfiának, Mendelnek testvére lehessen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.