Megható sorokkal üzent követőinek Berki Mazsi

Forrás: https://www.facebook.com/aberkik -
Berki Mazsi Berki Krisztián halála Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsi a minap Youtube-csatornáján beszélt arról, hogy másfél hónappal Krisztián halála után kislányával, Emmával és a barátnőivel Balira utazik. 

„Hála és köszönet! Igen, nektek is köszönöm és hálás vagyok! Ha a szívemre teszem a kezem, akkor azt kell mondjam, hogy álmomban sem gondoltam, hogy ennyi támogató és pozitív üzenetet kapok majd tőletek. Bár az idő végtelen lenne, mert akkor mindenkinek tudnék válaszolni egyesével. Fantasztikus látni és érezni, hogy ennyi jó ember van körülöttem és bizony körülöttetek is! Ígérem nektek, ezt a rengeteg jóságot egy nap én is visszaadom majd azoknak, annak, akinek épp szüksége lesz rá. Az emberi összefogás, az emberi szeretet bármire képes. Szeressétek egymást és magatokat! Köszönöm/köszönjük nektek!" – írta az Instagramon.

Forrás: https://www.facebook.com/aberkik

"Egy különleges utazásra fogunk most majd menni. Úgy érzem, azért kell ezeket a felvételeket megcsinálnom, hogy könnyebb legyen és idővel túl tudjak lépni, és mikor legközelebb a bőröndöt fogom pakolni, nem arra gondolok, hogy most hárman vagy négyen mentünk volna. Nagyon-nagyon nehéz napokat élek meg és nagyon hullámzom. Sokszor tudok mosolyogni és a kislányom előtt próbálok erős lenni" - mondta el Mazsi néhány napja a videóban.

A tragédia részleteiről ITT olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.