Az egykori Spice Girl és divatikon már előre félti legkisebb gyermekét, a 10 éves Harpert az online trolloktól, ám a vagány kiscsajt nem ejtették a fejére: pontosan tudja, hol vannak azok a bizonyos határok.

Victoria az ausztrál Vogue-nak mesélt arról, hogyan éli meg Harper lassan közeledő kamaszkorát és miként próbálja őt megvédeni az internet káros hatásaitól.

A lányom még nincs regisztrálva egy közösségi oldalon sem, de a negatív tapasztalataim fényében már előre félek a trollok kegyetlenkedéseitől.Harper épp abban a korban van, amelyben igen látványos változások mennek végbe egy lány testén – erről igyekszünk sokat beszélgetni és arra is figyelek, hogy olyan barátokkal vegye körül magát, akik jó hatással vannak rá"

– fejtette ki a híresség.

 

 

 

Harpert azonban nem kell félteni: a minap közölte édesanyjával, hogy szerinte a népszerű popegyüttes tagjaként, Posh Spice-ként viselt szoknyái elfogadhatatlanul rövidek voltak. A sztár kénytelen volt egyetérteni vele.

Kérdeztem, hogy ő hajlandó lesz-e ilyen darabokat viselni később, és kerek perec kijelentette, hogy biztosan nem. Hát, majd meglátjuk...

– mondta Victoria.