Ollóval esett neki a hajának: Széphalmi Juliskára barátai sem ismernének rá

frizura fotó hajvágás haj Széphalmi Juliska Sánta László átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hat év után, 2020-ban szakított a magyar sztárpár, Sánta László és kedvese, Juliska. A színész és balett-táncos felesége a Madách Színház sikerdarabja, a Mamma Mia próbái során szeretettek egymásba, és úgy tervezték, együtt élik le az életüket.

A válást a szakítást követően két évvel később, csak idén májusban mondták ki hivatalosan. Miközben Széphalmi Juliska egykori férje már lezárta az együtt töltött éveket, és továbblépett, a táncosnő számára nem ilyen könnyű és egyszerű a helyzet. Nemrég azt nyilatkozta, hogy még mindig gyászolja a házasságát, és nem szeretne örökké egyedül maradni.

Juliska életét pár hónappal ezelőtt egy térdműtét is nehezítette, de már a lábadozásnak is vége. Az elmúlt évek gondjait szeretné a háta mögött hagyni, és talán az új kezdet jelképének szánta, hogy megvált hosszú fekete hajától. A vágást ráadásul saját maga intézte, ugyanis az ollót nem fodrásza, hanem ő maga vette kézbe.

A végső frizurát persze a szakember készítette el, és a rövid hajnak köszönhetően Juliska teljesen megváltozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.