Széphalmi Juliska nem tudja feldolgozni a válást: "Még mindig benne vagyok a gyászban”

Forrás: Instagram -
válás egyedülálló anya Széphalmi Juliska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Széphalmi Juliska néhány héttel ezelőtt vált el hivatalosan is Sánta Lászlótól. Kisfiukat, Lacikát azóta is közösen nevelik, azonban egyedülálló édesanyaként még így sem egyszerűek a mindennapok. A táncművészt rádásul nagyon megvisele a válás.

Széphalmi Juliskát lelkileg és testileg is megviselte az utóbbi időszak. Nemcsak válása miatt, hanem azért is, mert keresztszalag-szakadása miatt hónapokig nem állhatott színpadra. Az otthon, kisfiával közösen töltött időszak sok mindenben felnyitotta a szemét.

"Rádöbbentem, mennyi mindent hagytam ki. Most 11 hónapot otthon voltam, így végre sokkal több időt tudtunk együtt tölteni Lacikával" – mondta Juliska, majd arról is beszélt, hogy egyedülálló anyaként nehezek a mindennapok.

Széphalmi Juliska Forrás: Instagram

"Tavaly realizáltam, hogy ez nem kis kihívás. Mind az anyagiakat, mind a körülményeket megteremteni úgy, hogy a gyerek ne sérüljön, nem kis feladat. Most a hosszú rehabilitáció alatt tudatosult bennem, hogy sokkal több időt kellene Lacikával együtt töltenem, mert az idő gyorsan szalad" – folyatta. Elmondta, hogy Sánta Lacival továbbra is közösen nevelik Lacikát.

"Fele-fele felügyelet van nálunk, de ez a színház miatt nem teljesen megoldható mindig. Van, hogy naponta cseréljük a gyereket, ami ijesztő lehet sokak számára, de mi régen is így éltük az életünket, csak most épp nem egy helyen lakunk. A logisztika azonban nagy kihívás a mai napig" - mondta. Azt is bevallotta, hogy még nem tudta feldolgozni a válást.

"Én még mindig benne vagyok a gyászban, úgy látszik, nekem több időre van szükségem ehhez. De nyilván szeretnék egyszer újra egy családban élni, új párra találni. Nem akarok örökre egyedül maradni, de úgy érzem, még egy kis időre van szükségem, hogy helyre tegyem magamban a dolgokat."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.