"Próbáljuk összeszedni magunkat" - Gombos Edina és családja elhagyta Amerikát

utazás Magyarország Gombos Edina Brüsszel Európa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gombos Edina évekkel ezelőtt nemcsak az országot, hanem a tévés pályát is maga mögött hagyta. Férjével az Egyesült Államokban kezdtek új életet és alapítottak családot, a velük történtekről pedig folyamatosan tudósítanak. Saját videósorozatukban bemutatják, milyen az élet a tengerentúlon.

Edina nem bánta meg, hogy kiköltöztek, sőt élvezi, hogy nincs a média kereszttüzében és kisvárosi családként élhetnek egy gyönyörű trópusi környezetben. Nemrég mégis úgy döntöttek férjével, Albertóval, hogy hazatérnek, ám nem véglegesen. Régóta tervezték már, hogy hazalátogatnak, de a koronavírus okozta járványhelyzet megnehezítette az utazást.

https://www.instagram.com/ittvanamerika_hivatalos

Nemrég minden akadály elhárult Edináék újta elől, ők pedig egyből egy nagyszabású, egész Európát behálózó körútra indultak. Első állomásuk a belga fővárosba, Brüsszelbe vezetett, de egyelőre küzdenek az utazás kellemetlenségeivel.

– írja posztjában Edina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.