Tajtékzik Kylie Jenner rajongótábora: szerintük semmibe veszi a klímaválságot

magánrepülő Kylie Jenner pazarlás kiakadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kylie Jenner tizenöt perces utazásokra is inkább a magánrepülőjét választja ahelyett, hogy valami kevésbé káros járnűvel közlekedne. 

A híresztelések szerint Kylie a múlt héten igazán rövid időt, mindössze 17 percet repült magángépével. Ha autóba szállt volna, még mindig csak 53 percébe került volna az út, azonban sokkal kevébé lett volna káros a környezetre nézve - szúrta ki a CelebJets Twitter-fiók, ahol azt figyelik, hogy a hírességek mikor és hova repülnek magángépükkel.

Bár Kylie nem kommentálta az őt ért vádakat, nemrég közzétett egy fotót, amin Travis Scottal ölelik egymást két magángép között.

"Az enyémmel vagy a tiéddel menjünk?" - írta akkor a fotóhoz.

A kommentelőknél azonban nem érte el a kívánt hatást, rögtön elkezdték szétszedni, mivel úgy érzik, Jennert egyáltalán nem foglalkoztatja a globális felmelegés.

"Miért kell korlátoznom a húsfogyasztásomat, és papírszívószálat használnom, miközben az 1% több tonna szenet pumpál a légkörbe egy Palm Springs-i kirándulás miatt?" - írta egy felháborodott kommentelő.

"Közben én meg már alig tudok tankolni" - írta valaki más.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.