Egy kilencéves kisfiú is életét vesztette a horrorkoncerten: agyontaposta a tömeg Travis Scott koncertjén

Travis Scott koncert halál Travis Scott koncert tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Travis Scott koncert tragédiába fulladt, és azóta is ettől zeng a média. Egészen vasárnapig küzdöttek az orvosok a 9 éves kisfiú életéért, akit még a zenész november eleji fellépésén a pánikoló tömeg agyontaposott.

A világhírű rapper, Travis Scott koncertjén váratlanul elindult a tömeg a színpad felé és hirtelen mindenkin úrrá lett a pánik. A történtek összesen tíz emberéletet követeltek, a kilencéves kisfiú halálával együtt. - írja a Blikk.

Forrás: Twitter/ DailyPlug

A kisfiúnak, Ezrának a kedvenc előadója volt a rapper, az édesanyja mindössze boldoggá akarta tenni gyermekét azzal, hogy láthajta őt a koncertjén. A tragédia bekövetkeztekor a kisfiú az apja vállán volt; a férfi is elvesztette az eszméletét, azonban mire magához tért, Ezrának nyoma veszett. Később a kórházban találtak rá, ahol szembesítették a szülőket a következményekkel, majd tíz nap küzdelem után sem tudták megmenteni a gyerek életét.

Travis Scott üzent a tragédiát átélt családoknak:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.