Elhalasztják Hajdú Péter esküvőjét: párja hozta meg a döntést

Forrás: Instagram/ hajdu.peter.official -
esküvő Láng Eszter elhalasztják az esküvőt Hajdú Péter menyasszonya Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető és tévés szakember, valamint szintén a médiában dolgozó kedvese idén tartotta volna az esküvőjét, de a gyermekvállalás teljesen felülírta a terveiket.

Péternek és Eszternek februárban született meg közös gyermeke, Dominik, aki most kitölti a mindennapjaikat. Többek között a baba is az oka annak, hogy az elsőre nyárra, vagy pedig kora őszre tervezett esküvőt végül el kellett halasztania a párnak. A döntést Hajdú kedvese hozta meg, a részletekről azonban a tévés beszélt a Borsnak.

Hajdú Péter és menyasszonya, Eszter Forrás: Instagram/ hajdu.peter.official

"Eszter most minden figyelmét a kisfiunknak szenteli és amíg nem érzi úgy, hogy egy picit lazíthat, halasztjuk az esküvőt. És persze szeretne tökéletes formába lendülni, hogy úgy álljon rajta az esküvői ruha, ahogyan azt ő elképzelte" – mesélte Hajdú Péter a lapnak.

Az esküvőre valamikor a jövő tavasszal kerül sor, és a pár úgy tervezi, hogy az akkor másfél éves Dominik akár gyűrűhordó is lehet majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.