Sírva vallott élő adásban Berki Mazsi: elárulta, mi volt Krisztián soha be nem teljesülő vágya

Forrás: Berki Mazsi/Instagram -
gyász Berki Mazsi Berki Krisztián halála Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május elején veszítette el férjét, Berki Krisztiánt Mazsi. A fiatal özvegy most egyedül neveli közös kislányukat, Emmát. Elmondta, még mindig nincs jól, de gyermeke érdekében összeszedte magát és igyekszik a lehető legjobban helytállni anyaként. 

"Hullámzom, az érzések előtörnek bennem, néha még jelentkeznek pánikrohamok, viszont nagyon jól kezelem. És anyaként nincs is más választásom, nincs olyan opció, hogy elengedjük magunkat" - mondta el a Reggeliben a fiatal anyuka.

Forrás: Berki Mazsi/Instagram

„A családom, a testvérem, a szüleim, az anyósom, a barátaim, Krisztiánnak a barátai. Én most tudtam meg, hogy az a sok jó, amit tudtam adni az elmúlt években, azt most mind visszakapom azoktól az emberektől, akik itt vannak mellettem és én nem gondoltam, hogy ilyen támogatás lesz mögöttem" – sírta el magát élő adásban Mazsi, aki azt is megosztotta a nézőkkel, hogy ő hozta egymáshoz közelebb férjét és anyósát.

Hozzátette, Krisztiánnak volt is egy vágya a szüleivel kapcsolatban, ami azonban már sosem teljesülhet. Szerette volna, ha közelebb tudják költöztetni őket magukhoz, akár egy háztartásba is.

A tragédia részleteiről ITT olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.