Müller Péter: Minden rejtett erőmet akkor fedeztem fel, amikor padlón voltam

Forrás: Shutterstock -
Müller Péter heti útravaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló Müller Pétertől.

Szorult helyzetben néha rádöbbenünk, mi minden lakik bennünk, amiről nem is tudtunk! Bátorság, merészség, erő, ösztönös tudás, szívósság!... Még humor és derű is!

Ez az én hosszú életem tapasztalata. Minden rejtett erőmet akkor fedeztem fel, amikor padlón voltam. És sokan vannak így, a barátaim, mind. A siránkozó embereket nem vigasztalni kell, hanem erejükre ráébreszteni. Ezt én az anyámtól tanultam, akinek titkos könyvét leírtam. Az önismeret azt jelenti, hogy rádöbbenünk a lelkünk mélyén lappangó, mérhetetlen erőre, mely a világra hozott, éltet, örül a létnek, s nem fél a haláltól sem. Zorba büszke, vidám, önfeledt táncát az összeomlás szüli.

Müller Péter: Minden rejtett erőmet akkor fedeztem fel, amikor padlón voltam Forrás: Shutterstock

Müller Péter korábbi írásait itt olvashatod!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.