Visszatér a képernyőre Molnár Gusztáv? Újabb esélyt kaphat a színész

Molnár Gusztáv forgatás színész Drága örökösök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint hamarosan folytatódik a Drága örökösök forgatása, ami azt jelenti, hogy ha a csatorna is úgy dönt, Molnár Gusztávot újra láthatják a nézők, ő ugyanis a sorozat egyik kulcsfigurája.

Az RTL Klubon futó sorozat 2020. decemberéig volt látható a képernyőn, és most úgy hírlik, hamarosan elkezdik az ötödik évad forgatását. Egyelőre a csatorna nem erősítette meg az erről szóló híreket, a Blikk azonban úgy tudja, valóban visszatér a képernyőre a Drága örökösök.

Az egyik bennfentes információi szerint mivel a nézők a karakterek miatt rajongtak a műsorért, nem kérdés, hogy a legtöbb kulcsszereplő visszatér. Ha ez igaz, a sorozat Szlávenje, vagyis Molnár Gusztáv is visszatérhet a képernyőre. A színész óriási népszerűségre tett szert a napi sorozat miatt, de az elmúlt időszakban csak magánéleti problémái miatt foglalkoztak vele.

Amikor egy évvel ezelőtt a színész volt párja azzal vádolta meg Gusztávot, hogy bántotta közös gyermeküket, az RTL Klub elhatárolódott a színésztől, így a Hotel Margaret című sorozatban nem volt látható. A színészről azóta kiderült, hogy korábban öngyikossággal fenyegetőzött, és súlyos alkoholproblémákkal is küzd, ezért felesége, Vivien is elköltözött tőle.

Forrás: Molnár Gusztáv/Instagram

A színész a lap megkeresésére csak annyit árult el, hogy köszöni szépen, jól van, a Drága örökösökkel kapcsolatban azonban semmit nem mondott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.