Pár nappal ezelőtt bombaként robbant a hír, hogy az egykor népszerű sorozatsztár, a bántalmazási botrányba keveredett Molnár Gusztáv és felesége, Vivien szakítottak. A feleség most tiszta vizet öntött a pohárba és elárulta, mi van jelenleg kettejük között.

Molnár-Fazekas Vivien az RTL Klub Reggeli című műsorában vallott férjével való kapcsolatáról. A feleség elmondta, hogy férjét, Gusztit annyira megviselték a kisfiával történt dolgok, hogy újra alkoholhoz nyúlt. 

"Pont ezért állapodtunk meg abban, hogy fontos a szerelmünk, fontos a házasságunk, fontos az életünk, fontos az ő szakmai sikere, fontos a sok kapcsolat az életében, úgyhogy végre belátta, hogy ez nem mehet tovább, és neki igenis szakmai segítségre van szüksége és nagyon örülök neki, hogy eljutottunk odáig, hogy remélem, ezt igénybe is fogjuk tudni venni"- mondta Viven, aki bízik benne, hogy közös jövőt tartogat számukra az élet.

Molnár-Fazekas VivienForrás: Molnár-Fazekas Vivien/Instagram

"Még mindig hiszek a mi szerelmünkben, hiszek egy kapocsban, ami minket összeköt. Ez az egész most már rajta múlik, hogy ő ezt hogyan gondolja."