Napi horoszkóp 2022. augusztus 26.: A Merkúr ma belép a Mérleg jegyébe, ami mindannyiunknak kedvez

Forrás: Shutterstock -
asztrológia napi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Merkúr belép a Mérleg jegyébe, ennek hatására mindenfajta kapcsolatunk harmonikusabbá válik. Könnyebben szót értünk másokkal, és ezt persze a hasznunkra is fordíthatjuk.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint új barátra tehetsz szert a mai napon. Meglehet, ott találsz rá az ismeretségre, ahol a legkevésbé számítottál volna rá. Nagy lehet a különbség közöttetek, de éppen ez a másság lehet most a vonzó és a termékenyítő a kapcsolatban.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ma a leglehetetlenebb helyzeteket is könnyedén oldod meg. Nem kell segítséget sem kérned, mindenre van egy mentőötleted. És amit ma kitalálsz, az mások számára is mintául szolgálhat. Járj elöl a jó példával, mutass utat!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A Merkúr ma belép a Mérleg jegyébe, ami mindannyiunknak kedvez, de neked különösen. Mindenféle kapcsolatod kiegyensúlyozott, mert most a szokottnál is kedvesebb és tapintatosabb vagy. Ha fontos döntést kell hozni valakivel közösen, most az is könnyebben megy.

Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Talán nem minden úgy alakul ma, ahogy azt eleinte eltervezted. De ha helyet hagysz a szívedben a változásnak, akkor akár sokkal jobb is lehet. Ne keseregj, ha egy ügyed nem sikerül. Valami új készülődik már belépni az életedbe.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Az Uránusz hatására furcsa történések zavarnak meg, és zökkentenek ki a megszokott kerékvágásból. Kesergés és bánkódás helyett inkább próbáld meglátni a dolog jó oldalát. Ami kizökkent, megállít, és elgondolkodásra, átértelmezésre sarkall.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ne tegyél elhamarkodott kijelentéseket! Amit te olyan egyértelműnek gondolsz, az a valóságban sokkal több rétegű, sokkal árnyaltabb. Próbálj meg más véleményeket is elfogadni. Ne legyél vaskalapos, de tartsd kézben az irányítást - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.