Egy hónapja történt Béres Anett drámai balesete: így érzi most magát

Béres Anett VV Anett baleset teaszeánsz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Július elején még senki sem tudta, ki az a reality-sztár, aki életveszélyes állapotban, törött csontokkal került kórházba egy spirituális szeánsz után. Nem sokkal később azonban kiderült, hogy a Való Világból megismert Béres Anett volt az, aki a tiltott ayahuasca főzetből fogyasztva bepánikolt és a helyszínről elmenekülve komoly sérüléseket szerzett.

Hatórás műtét során sikerült stabilizálni Anett állapotát, aki sokáig nem adott hírt magáról. A rajongói akkor nyugodhattak meg, amikor az egykori villalakó közzétette a szeánsz utáni első posztját, melyben leírta, órási hibát követett el, hogy részt vett a szertartáson.

A történtek egy hónappal ezelőtt történtek, Anett pedig napról napra jobban van. Közösségi oldalán elmondta, hogy szakember segítségével regenerálódik.

"Akinek még soha nem volt balesete, nem is tudja, milyen fontos a rehabilitáció! Evvel én is így voltam! Gondoltam, összeforr a csont, aztán rögtön szaladni fogok! Hát sajnos nem! A több hét fekvéstől elsorvadnak, leépülnek az izmok, az izületek, elfelejtünk szinte járni! Ezért fontos, hogy mindent betartsunk, amit az orvosunk mond! Nekem azt ajánlotta, már most gyógytornázzak! Ehhez persze szakemberre van szükségünk, mert nem mindegy, mikor mit csinálunk! Szerencsére engem összehozott a sors @m.mius -al, aki egy nagyon profi szakember! Minden héten érzem, ahogy együtt fejlődünk, és egyre nehezebb gyakorlatokat végzünk! Sajnos még nem állhatok a jobb lábamra, de remélem hamarosan eljön ez is" - írta közösségi oldalán Anett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.