ökölvívás visszatérés WBO Kovács Kokó István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Kokó István 2021 márciusától volt a Nemzetközi Ökölvívó Szövetség (AIBA) főtitkára, de idén nyáron leváltották a pozícióból. Most a WBO Europe-hoz tért vissza.

Ahogy mi is megírtuk, Kokó tavaly márciusban számolt be arról, hogy ő lett a Nemzetközi Ökölvívó Szövetség főtitkára, ezért Svájcba kellett költöznie családjával. A szerződését idén nyáron felbontották, és bár nem lehet tudni, mi volt ennek az oka, néhány bennfentes szerint hatalmi harcok vezettek idáig.

Most viszont az ökölvívó visszatért a WBO-hoz (World Boxing Organization), ahol korábban hosszú évekig dolgozott supervizorként, ellenőrként, alelnökként, majd az európai szekció vezetőjeként. Most ugyanebbe a pozícióba tér vissza - olvasható a WBO elnökének, Paco Valcárcelnek Twitter-posztjában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.