Friss: ezért fordul fel hamarosan Kovács Kokó István és családja élete

Forrás: Ivándi-Szabó Balázs/© Ivándi-Szabó Balázs, 2018/Balazs Szabo -
Svájc Kokó Kovács István bokszoló Koko költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kokó a Life TV Ébredj velünk! című műsorában számolt be arról, hogy ő lett a Nemzetközi Ökölvívó Szövetség főtitkára, ezért Svájcba kell költöznie családjával.

Kovács István, olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar ökölvívó, nagy megtiszteltetésben részesült, ugyanis ő lett a Nemzetközi Amatőr Ökölvívó Szövetség főtitkára. Ez viszont azt jelenti, hogy a nagy felelősség mellett még egy kihívással meg kell birkóznia Kokónak és feleségének: Svájcba kell költözniük.

Kovács István, Fotó: Ivándi-Szabó Balázs Forrás: Ivándi-Szabó Balázs/© Ivándi-Szabó Balázs, 2018/Balazs Szabo

Kokó arról mesélt az Ébredj velünk! című műsorban, hogy a költözés lemondásokkal is jár: feleségének fel kell adnia az itthoni életét, hároméves kisfia külföldön kezdi majd az óvodát. Kokó mégis nagyon izgatott az új feladat miatt és azt sem bánja, hogy Lausanne-ban leginkább csak egymásra számíthatnak majd párjával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.