A Merkúr és a Jupiter szembenállása hat, emiatt egyik világmegváltó ötlet követi a másikat. A hangulatunk is nagyon jó, elvégre mindjárt itt van a hétvége.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.) 

A napi horoszkóp szerint nagyon izgatott vagy, és sok jó terv születik meg benned. Azért csak óvatosan: kicsit több türelemre és kitartásra lesz szükség a megvalósításukhoz. A cselekvéssel várd meg, amíg egy kicsit lehiggadsz.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)  

Ma igazán könnyedén átlátsz mindenen és mindenkin. Olyan bonyolult feladatok és helyzetek, melyek eddig próbára tettek, most könnyűnek bizonyulnak. Az emberek indítékait is tisztábban látod.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A Merkúr és a Jupiter szembenállása hat a mai napon. Sok beszédnek sok az alja – ma is abba a hibájába esel, amibe szoktál. Vigyázz azonban: ha kifecsegsz valamit, most a szokottnál is kellemetlenebb helyzetbe kerülhetsz.

Napi horoszkóp (2022. szeptember 2.): a Mérleg magára talál, a Bika átlát mindenkinForrás: Shutterstock

 

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)  

Valamiben ma nagyon ügyesnek bizonyulhatsz. Különösen, ha valami újban próbálod ki magad, számíthatsz nagyobb sikerre, átütő eredményre. Legalábbis ezt könnyebb észrevenned, és örülni is neki, mint a rutin feladatokban elért eredményeidnek.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Próbálj meg diplomatikusabban kezelni egy konfliktust, akár a munkahelyeden, akár a családodban merül fel a probléma. Te hajlamos vagy rá, hogy erőből akarj győzni. Ez ma biztosan nem fog menni, csak ellenségeket szereznél.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)  

A Merkúr és a Jupiter szembenállása hat. A teljesítménykényszer néha éppen hátráltatja az eredményességet. Ha örömmel teszed azt, amit teszel, akkor a lelked, a szellemed is szárnyalóbbá válhat, mint ha erőszakosan akarod kicsikarni magadból az eredményt. Persze mondani könnyű...

 Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.