Napi horoszkóp (2022. szeptember 2.): a Mérleg magára talál, a Bika átlát mindenkin

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Merkúr és a Jupiter szembenállása hat, emiatt egyik világmegváltó ötlet követi a másikat. A hangulatunk is nagyon jó, elvégre mindjárt itt van a hétvége.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint nagyon izgatott vagy, és sok jó terv születik meg benned. Azért csak óvatosan: kicsit több türelemre és kitartásra lesz szükség a megvalósításukhoz. A cselekvéssel várd meg, amíg egy kicsit lehiggadsz.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ma igazán könnyedén átlátsz mindenen és mindenkin. Olyan bonyolult feladatok és helyzetek, melyek eddig próbára tettek, most könnyűnek bizonyulnak. Az emberek indítékait is tisztábban látod.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A Merkúr és a Jupiter szembenállása hat a mai napon. Sok beszédnek sok az alja – ma is abba a hibájába esel, amibe szoktál. Vigyázz azonban: ha kifecsegsz valamit, most a szokottnál is kellemetlenebb helyzetbe kerülhetsz.

Napi horoszkóp (2022. szeptember 2.): a Mérleg magára talál, a Bika átlát mindenkin Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Valamiben ma nagyon ügyesnek bizonyulhatsz. Különösen, ha valami újban próbálod ki magad, számíthatsz nagyobb sikerre, átütő eredményre. Legalábbis ezt könnyebb észrevenned, és örülni is neki, mint a rutin feladatokban elért eredményeidnek.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Próbálj meg diplomatikusabban kezelni egy konfliktust, akár a munkahelyeden, akár a családodban merül fel a probléma. Te hajlamos vagy rá, hogy erőből akarj győzni. Ez ma biztosan nem fog menni, csak ellenségeket szereznél.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A Merkúr és a Jupiter szembenállása hat. A teljesítménykényszer néha éppen hátráltatja az eredményességet. Ha örömmel teszed azt, amit teszel, akkor a lelked, a szellemed is szárnyalóbbá válhat, mint ha erőszakosan akarod kicsikarni magadból az eredményt. Persze mondani könnyű...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.