Visszautasította Károly herceg meghívását az Egyesült Királyságban tartózkodó Harry herceg és felesége

Forrás: Getty Images for Intrepid Sea, Air, & Space Museum/Theo Wargo -
Erzsébet királynő családi viszály II. Erzsébet brit királynő Meghan Markle Károly herceg brit királyi család Vilmos herceg viszály Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Noha Károly herceg kisebbik fiának felesége, Meghan Markle azt állítja, Harry és apja kapcsolata tönkrement, a trónörökös továbbra is szívesen látná fiát és családját a családban. Ezért hívta meg őket balmorali birtokára, de Harry és felesége visszautasította a meghívást. 

Királyi források szerint a walesi herceg mindig szívesen látja fiát és annak feleségét, erre utal legutóbbi próbálkozása is.

Forrás: Getty Images for Intrepid Sea, Air, & Space Museum/Theo Wargo

„Nem ingott meg a támadások ellenére sem, amelyek úgy tűnik, hogy egyre nagyobb lendülettel érkeznek fia és annak felesége felől" - nyilatkozott egy bennfentes, hozzátéve, hogy „A walesi herceg ismét meghívta Harry-t és Meghant, hogy ha van kedvük, gyermekeikkel együtt menjenek el és maradjanak nála ezen a nyáron, amíg balmorali birtokán tartózkodik, ám a meghívást visszautasították."

Meghan Markle azt nyilatkozta, hogy Harry korábban azt mondta neki, hogy amikor úgy döntött, felhagy a közfeladataival, az apjával való kapcsolata is véget ért.

Úgy tudni, hogy a királyságban való tartózkodásuk alatt a Frogmore Cottage-ban szállnak meg, ami csak egy rövid sétára van Cambridge hercegének és hercegnőjének új otthonától, de nem tervezik, hogy találkozzanak Vilmossal, Kate-tel és gyermekeikkel, sőt a Balmoralban tartózkodó királynővel sem - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.