Kézzel írt levelekben kér bocsánatot feleségétől az elvonón lévő Molnár Gusztáv

alkoholfüggőség Molnár Gusztáv elvonó elvonókúra Fazekas Vivien függőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Gusztáv jelenleg is rehabilitáción van, és nagyjából két hete nem nézhet TV-t sem. A színész felfogta, hogy nagy a baj, és külső segítségre van szüksége.

Gusztáv leveleket ír a feleségének a rehabról, aki neki nem válaszolhat, de a Tényeknek elmesélte, milyen érzés ezeket olvasni.

"Nyilván fontos ember volt az életemben, nagyon-nagyon szerettem őt, és azt szeretném, ha boldogulna"

-kezdte Fazekas Vivien.

"A legtöbb levél arról szól, hogy szeretne végre meggyógyulni, bocsánatot kér azért, amit tett, és hogy nagyon sajnálja, hogy véget ért a házasságunk..."

A Tényekben elmondta: Bereczki Ágnes arról beszélt, hogy egy függő 2-3 hét alatt még el sem kezdi a terápiát, hiszen tele van sóvárgásokkal, ám a levélírás segítheti a gyógyulásban.

"Rossz dolog olvasni ezeket, mert fájdalmas levelek, de tudom, hogy ez segíti az ő gyógyulását, és engem is segít, mert legalább nem úgy engedem el a kezét, hogy azt hiszi, csak ő, vagy csak én vagyok a hibás..."

Vivi elmondta, hogy az elmúlt időszak történései miatt nem tudja elképzelni, hogy kibéküljenek. Guszti, ha sikeresen felépül, szeretne kiadni egy könyvet az életéről, amelyben ezek a levelek is helyet kapnak majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.