Napi horoszkóp 2022. szeptember 13.: az Oroszlán fontos változás kapujában áll, a Mérleg győz

Forrás: Dreamstime -
asztrológia napi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Skorpió ráébred, hogy talán barát az, akit ellenségnek gondolt, az Ikrek rendet tesz az életében.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Hold a Bika jegyébe lép kora délután, és te is visszaveszel egy kicsit az őrült rohanásból. Ezek a nyugodtabb energiák kedveznek a kitartást igénylő feladatoknak, a megbeszélésnek, a kooperációnak is.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Hold ma már a Bika jegyébe lép, a Nap a Szűzben jár – hozzád igazán passzolnak ezek a gyakorlatias, jól leföldelt energiák. Nagyon jól tudsz ma töltekezni, ha a szabadban is töltesz egy kis időt, és fizikailag is kapcsolatba kerülsz a földdel: kertészkedsz, gondozod a balkonnövényeket.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Azt érezheted, hogy kissé összekuszálódtak a dolgok az életedben. Kapkodás helyett próbáld meg türelmesen kibogozni a szálakat. A gyors reakciókkal csak növeled a bajt, fokozod a gubancot.

Forrás: Dreamstime

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Bár te híres vagy arról, mennyire fontos neked a család, most mégis túl sok lehet. Nem kéne minden terhet magadra vállalni, inkább próbáljd meg ügyesen kiszervezni azt. Szükséged lesz egy kis plusz időre, mert a munkahelyeden is új kihívások várnak.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A régi, bevált módszerek most csődöt mondhatnak: nem sikerül a gondjaidat a szokott módon megoldani. Azért ne ess kétségbe, a válság a változást is jelenti szelídebb szóhasználatban. Most ezt akarja kicsikarni tőled a sors.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Párkapcsolatodban kellemes időszakot remélhetsz. Eddig talán idegesített valami, ami most már a számára is lelkesítőnek tűnhet. Végül is rá kell ébredned, hogy az alkalmazkodásban is lehet örömödet lelni. Ezt meg kellett tanulnod - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.