Kiderült: így él Varga Izabella a Barátok közt befejezése után

https://www.instagram.com/vargaizabellaofficial/ -
Varga Izabella színésznő Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az uóbbi időben keveset lehet hallani Varga Izabelláról, ez pedig nem véletlen: tudatosan döntött úgy, hogy a háttérben marad. Most viszont elmondta, hogy mi történt vele az elmúlt időben.

A Barátok közt Balogh Nórája a Meglepetés magazinnak beszélt arról, hogy mivel foglalkozik a sorozat befejezése óta. Elmondta, hogy számára kaland volt az újrakezdés, és hirtelen mindent egyszerre szeretett volna megvalósítani. Egyszerre akart coachként dolgozni, nyelveket tanulni, új oktatási programokat összeállítani, világot látni, anyagot gyűjteni a szakdolgozatához, mindemellett pedig szerepelt a Konyhafőnök VIP-ben.

Varga Izabella https://www.instagram.com/vargaizabellaofficial/

A színésznő egyik legnagyobb szenvedélye a tanulás, és megmutatja, hogy az 50-hez közeledve sem kell megijedni a nagyobb változásoktól, és soha nincs késő tenni a vágyainkért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.