Napi horoszkóp - 2022. szeptember 20.: a Bika igazán szerencsés, a Skorpió belső békére lel

napi horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A föld elemű jegyekben járó bolygók kedvező fényszögekkel kapcsolódnak egymáshoz, ez nyugtatólag hat ránk, és kiegyensúlyozottá tesz. Napi horoszkóp következik keddre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)


Párod érdekes meglátásaira, okos tanácsaira jó lesz nagyon is odafigyelned. Komoly üzletbe is kezdhettek együtt. Azért arra jó lesz vigyáznod, nehogy közben túl anyagiassá, túl kimértté váljon a kapcsolat.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)


A Föld elemű jegyekben járó bolygók nagyon jól kapcsolódnak egymáshoz, ez rád igazán nagyon kedvezően hat. Beérnek a mai napon a korábbi erőfeszítéseid, és most sikerben, elismerésben lehet részed, tulajdonképpen bármilyen téren, bármilyen kérdésben.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)


Ma nem könnyű meglelni a harmóniát a magánéletben. Túl sokat vitatkoztok a pároddal. A barátság most könnyebb, mert felelőtlenebb, felhőtlenebb. De tanulhatsz a kisebb csalódásokból is: ez a nap még tartogat neked meglepetéseket.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)


A Hold még a Rák jegyében jár, ami érzelmileg nagyon kedvez neked, ugyanakkor sértődékennyé is tehet. Könnyen kapcsolódsz másokhoz, de ne feltételezz bántó szándékot egy-egy félresikerült mondat mögött.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)


Nem szabad félned a változástól: az utóbbi időben megtapasztalhattad, az életed változásai, ha ijesztően indulnak is, alapvetően jó felé visznek. A mostani változás is ilyen lesz. Bármily felzaklató is, valami új most elkezdődik.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)


Óvakodnod kellene attól, hogy túl jó színben tüntesd fel a terveidet, lehetőségeidet. Most csak a nyíltságban bízhatsz, a túlgondolás, a játszmázás megbosszulja magát. Ha örökséggel, jutalékkal kapcsolatos elintézetlen ügyed van, semmiképp se halogasd tovább!

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.