Kiderült, Zorán miért mondta le fellépését hirtelen

Zorán betegség koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hideg zuhanyként érte a hír Zorán rajongóit: az énekes visszalépett szeptember 22-re, a Magyar Zene Házába szervezett koncertjétől, ám azt eddig senki nem tudta, miért.

Az énekes már a bejelentés napján biztosította az érdeklődőket: október 5-én meg fogja tartani a koncertet, ám így is rengetegen aggódtak kedvencükért. Mint kiderült, Zorán hangszálainak nem tett jót a hirtelen beköszöntött hideg időjárás, ezért kell pihennie néhány napig. A híresség hivatalos Facebook-oldalán adott hírt a változásokról és állapotáról.

„Kedves közönségünk,

Köszönjük a sok biztató üzenetet, jólesik a támogatásuk. Sajnos, a hangszálaim nem viselték jól ezt a szeptemberi hideget, pár napig pihentetnem kellett őket. Azért is döntöttünk a Magyar Zene Házával a halasztásról, mert fontosnak tartjuk, hogy mindig az önök által elvárt minőségben szólaljanak meg a dalok most is és turné többi állomásán is. Találkozunk egy hét múlva szeptember 29-én, Szombathelyen, Budapesten pedig október 5-én a Magyar Zene Házában.

Zorán"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.