Így kényeztesd magad a horoszkópod szerint

Forrás: Shutterstock -
asztrológia pihenés csillagjegy horoszkóp kikapcsolódás magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az önmagunkkal való törődés fontosságát sosem lehet eléggé hangsúlyozni. Most pedig, hogy beköszöntött az ősz, és mindenki egy kicsit visszavett a tempóból, kevesebb a program: itt az idő magunkat és a saját jóllétünket priorizálni.

Hogy ki hogyan tud kikapcsolódni és mivel tudja igazán boldoggá tenni saját magát, egyénenként változó, de most hoztunk néhány ötletet, hogy melyik csillagjegy hogyan tud a legjobban kikapcsolódni.

Kos

Tarts wellness napot! Mivel a Kos jegy szülöttei híresek arról, hogy állandóan pörögnek és sosem állnak meg, meg kell tanulniuk időnként visszavenni a tempóból. Ezek a spa napok jók arra, hogy egy kicsit feltöltődj, foglalkozz magaddal, élvezd a pillanatot és relaxálj. Tegyél fel valami kellemes zenét, és jöhetnek az arcpakolások, hajpakolások, kényeztető fürdők, ha pedig van hozzá türelmed, még a jóga is jó ötlet lehet.

Bika

A zene iránti szeretet igen hangsúlyos szerepet kap az életedben. Te biztosan tudod, hogy minden napnak, időszaknak és hangulatnak megvan a legjobb aláfestő zenéje, és azt is pontosan tudod, hogy mikor melyik lesz a nyerő lejátszási lista. Menj el egy jó koncertre vagy állíts össze egy fantasztikus lejátszási listát.

Minden napnak és hangulatnak megvan a legjobb aláfestő zenéje Forrás: Shutterstock

Ikrek

Meditálj! Mindig igyekszel odafigyelni a körülötted lévő emberekre, ezáltal pedig hajlamos vagy elfeledkezni a saját igényeidről. Épp ezért jót tesz, ha néha egy kicsit befelé fordulsz, elcsendesedsz és megtanulsz csak magadra is koncentrálni.

Rák

Introvertált vagy, ezért nem csoda, ha néha szükséged van az egyedüllétre, hogy fel tudj töltődni. Szánj magadra egy egész napot, és nézz filmeket, sorozatokat, feküdj egész nap az ágyban, és egyél olyan dolgokat, amiket igazán megkívánsz. Bár lustálkodásnak tűnik, néha igazán hasznos tud lenni a semmittevés.

Oroszlán

Ha összecsapnak a fejed felett a hullámok, és úgy érzed, hogy nem bírod tovább elviselni a könyörtelen valóságot, csapj fel egy könyvet, és menekülj az irodalomba a problémák elől. Jót fog tenni, ha egy kicsit másra fókuszálsz a saját életed helyett, és később tiszta fejjel tudod újra belevetni magad az élet folyásába.

Szűz

A magas elvárások sokszor segítik az életedet, de ne felejtsd el, hogy néha az egyszerű dolgok is jót tesznek. Vegyél egy forró fürdőt, merülj el a habokban és engedj el minden feszültséget legalább egy órára. Utána minden jobb lesz, hidd el.

Mérleg

Tudjuk, hogy szeretsz másokról gondoskodni, de azért magadat se hanyagold el. Néha szánj egy kis időt magadra is, mozogj, eddz, sportolj valamit. Amellett, hogy segít megőrizni a formádat, még a stresszt is le tudod vezetni vele.

Skorpió

Nem mindig könnyű eligazodni a saját érzelmeink között. Sok a feszültség, a nehézség, ezek pedig téged mind nagyon mélyen érintenek. Tegyél rendet a fejedben, és írd ki magadból a gondolataidat. Ezzel olyan összefüggésekre és megoldásokra is rá fogsz döbbenni, amire esélyed sem lenne, ha mindent magadba fojtasz.

Nyilas

Rajongsz a filmművészetért, és számodra mindig jó menekülési pont az élet súlya elől egy jó film. Menj el moziba, egyél rengeteg mozis kaját, és nézd meg azt a filmet, amit már olyan régóta terveztél. Te is tudod, hogy moziban teljesen más lesz az élmény, mint kivárni, hogy otthon tudd megnézni.

Menj el moziba, egyél rengeteg mozis kaját Forrás: Shutterstock

Bak

Táncolj egy kicsit, rázd ki magadból a feszültséget! Vegyél táncórákat, menj el egy szórakozóhelyre vagy csak táncold körbe a lakást a kedvenc számaidra. Ne azon járjon az eszed, hogy ügyes vagy-e benne, hanem koncentrálj arra, hogy élvezd.

Vízöntő

Ha úgy érzed, hogy rád fér a pihenés, tölts egy kis időt a barátaiddal. Bár nem tartod magad sem érzelmes, sem társasági embernek, néha jó, ha kibújsz a csigaházadból, és érintkezel másokkal.

Halak

Vízjegyként nem meglepő, hogy szereted a strandot és mindent, ami a vízhez kapcsolódik. Menj el egy közeli uszodába, és úszd ki magadból a stresszt. Kellemesen fárasztó, de mégis pihentető tevékenység, ami mind a testnek, mind a léleknek jót tesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.