Ezt árulja el rólad az, hogy melyik órában születtél!

Forrás: Shutterstock -
Születés befolyás Tudtad? magazin jelentés óra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csillagjegy mellett a születés konkrét időpontja is elég sokat elárul az ember karakteréről. Nem csak az állatövi jegyek mondhatnak el valamit az ember jelleméről. Különböző elméletek szerint a születési idő ténylegesen befolyásolja a karaktert, és így bizonyos dolgokat tudat a személyiségről. Inkább visszahúzódó, vagy az őrült csirke? A születési idő megmondhatja. 

Éjfél és 2 óra között

Azok az emberek, akik éjfél és hajnali 2 óra között születtek, általában jobban érzik magukat, ha tudják a dolgokat. A bizonytalanságot és az ismeretlen helyzeteket általában kerülniük kell. Az életben a stabilitás a legfontosabb, és ez másokra is átragad. Az összetartás és a család talán a legfontosabb tényező az életükben.

2 és 4 óra között

Csendes? Alig ismerik azt, akik ebben az időszakban születtek. A kíváncsiság minden cselekvésben visszhangzik. Valami új felfedezése mindig a prioritási lista élén áll. Az értelem és a kommunikációs készség jellemzi a személyiséget, ezért nemcsak sokat olvasnak, hanem hajtja őket az új kultúrák felfedezésének vágya is.

Reggel 4 és 6 óra között

Mi lehet romantikusabb, mint napkeltekor születni? Természetesen pontosan ez jellemzi a személyiséget. A romantika és az optimizmus a lista élén áll – ráadásul mindig a jót keresik az emberekben. Különösen pozitív tulajdonság az empátia és a másokkal való törődés.

Forrás: Shutterstock

Reggel 6 és 8 óra között

Az ebben az időben született egyének tele vannak energiával – különösen a reggeli órákban. Ugyanakkor a legmagasabb elvárásokat támasztják magukkal szemben, mindkettő erős személyiséggé teszi őket, akikben rengeteg lehetőség van konkrét és precíz célok elérésére.


Reggel 8 és 10 óra között

A magányos kifejezés valószínűleg leginkább az ilyenkor születettekre vonatkozik. Az izgalom és a cselekvés nem örvendetes, de a nyugodt környezet mindig jó számukra. Kiegyensúlyozottság jellemzi a személyiséget: hogyha néhányszor elmegy is az esze, gyorsan újra megtalálja a békét.

10 és 12 óra között

Nagyon szeretnek jó társaságban lenni azok, akik délelőtt 10 és 12 óra között születtek. Ha sok ember van körülöttük, jól érzik magukat, és még kreatívak is lesznek...


12 és 14 óra között

Kihívás elfogadva. A kihívásokat, bármilyen kemények is, elfogadják. Az ambíció és a kontroll azok a kulcsszavak, amelyek a legjobban jellemzik ezt a személyiséget. A munkának és a teljesítménynek sikeresnek kell lennie, hogy a hajtás ne menjen kárba. A barátokat, a családot időnként elhanyagolhatják emiatt – így, ha kapcsolatot keresel az illetővel, akkor mindig menj hozzá valamilyen feladattal.


14:00 és 16:00 között

Hát nem az otthon a legszebb hely? Ez a mondás nem vonatkozik azokra az emberekre, akik ebben az időszakban születtek. Ellenkezőleg: a vándorlás jellemzi őket. A változatosság és az új dolgok megismerése talán a legfontosabb az életükben. Ha ezekkel az emberekkel szeretnél időt tölteni, egyszerűen el kell kísérned őket utazásaikra és kalandjaikra...


16 és 18 óra között

Élvezze a délutáni teát békében – és gondoljanak rá egy kicsit. Talán ezek az ekkor született személyiségeknek a legfőbb jellemzői. Tud filozofálni, és valójában szinte mindenért hálás – még akkor is, ha ez csak egy beszélgetés vagy egy kis szerelem.


18:00 és 20:00 között

A tökéletes barát szinte mindenki számára, aki szeretetre és szeretetre vágyik. Aggodalom vagy bánat, csak tárcsázza a számát. Az érzékenység és az empátia ennek a személyiségnek az erőssége, ezért embertársai különösen nagyra értékelik.


20 és 22 óra között

A figyelem középpontjában lenni? Nem, köszönöm. Éppen ellenkezőleg, ez a személyiség szívesebben dolgozik a háttérben - segítőként. Szinte jótevőként írhatnánk le, aki mindig igyekszik ott lenni mindenki mellett, akinek szüksége van rá.

Este 10 óra és éjfél között

Bütykölés a garázsban, amelytől később sikeres leszek? Ha valakirel ez jellemző a leginkább, az biztosan ebben az időszakban született. A kreativitás, a lelkesedés és az életöröm jellemzi őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.