Heti szerelmi horoszkóp október első hetére: erős fényszögek segítik az egymásra találást

Forrás: Shutterstock -
szerelmi horoszkóp horoszkóp október ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bika párkapcsolatában helyreáll a béke, a szingli Nyilast és az Oroszlánt pedig érheti komoly meglepetés a héten. És rád hogyan hatnak a bolygók? A heti szerelmi horoszkópból minden fontos részlet kiderül!

KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Amennyiben sikerül a szombati Vénusz-Jupiter szembenállás által előre jelzett vitát kivédenetek, egy kifejezetten harmonikus hét vár rátok. Október első hetében nagyszerű bolygóállások lesznek az égen, amelyek azt javasolják, hogy menjetek ki a szabadba, vagy legalább elégítsétek ki a kulturális étvágyatokat!

Szingli: Hajlamos leszel régi sérelmeket felnagyítani. Rágódhatsz a múlton, de minek? A Vénusz szerint van a közeledben valaki, akivel nincs közös múltatok és emiatt tiszta lappal kezdhettek. Persze csak akkor, ha nem sóvárogsz a régi szerelem után. Szólj magadra! A jelent érdemes értékelni, élvezni. Megérdemled, hogy most boldog legyél!

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Október első napjai megbékélést hoznak nektek. Volt nézeteltérés közöttetek az elmúlt napokban, hetekben? Ha igen, akkor eljött a megbocsátás ideje. Ehhez mindketten kelletek. Nem érezheti csak az egyik hibásnak magát, mert abból újabb vita pattanhat ki. Megteheted te az első lépést, és nyújthatod a kezedet. Simogatásra, ölelésre...

Szingli: A legfontosabb ezen a héten, hogy önmagaddal foglalkozz. Mesés fényszögek lesznek az égen. Ezek segítenek, hogy szebbnek lásd magad. Ezzel párhuzamosan nem volna szabad görcsösen keresned a szerelmet. A szerelem olyan, mint egy pillangó: csak akkor száll rád, ha lelassulsz, és nem hadonászol. Vizualizáld ezt a képet!

IKREK szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Október 5-én és 6-én lelkesítő bolygóállások lesznek az égen. Ennek hatására elszáll a rosszkedved. A mosolyod és a szenvedélyed jó hatással van a kedvesedre. Neki is akkor tér vissza a humora, ha érzi rajtad a fogadókészséget. Akkor jártok a legjobban, ha minél többet nevettek együtt. A jókedv minden felhőt elsöpör...

Szingli: Sziporkázol október első napjaiban. Különösen 5-én és 6-án. Ilyenkor nem veszed észre, hogy milyen sokan gyönyörködnek benned. Nem is kell észrevenned. Ugyanis neked azzal van dolgod, akinek van bátorsága odalépni hozzád, és beszélgetést kezdeményezni. Már megtapasztaltad, hogy titkos rajongókból nem lesz párkapcsolat.

Forrás: Shutterstock

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Október első hétvégéje nem lesz feszültségmentes. Azonban a folytatás jóval biztatóbb. Elengedhetetlen, hogy te legyél a „lengéscsillapító", és gyorsan reagálj, ha ellentét ütné fel a fejét. Ez korábban is így volt. De nem szabad elfáradnod a béke fenntartásában. Főleg, ha együtt akartok maradni még hosszú évekig.

Szingli: Egy olyan párkapcsolatra vágysz, ahol önmagad lehetsz, és a másik nemcsak téged, hanem a problémáidat is képes tolerálni. Hányszor adtad már fel? Ezen a héten több kedvező fényszög lesz ez égen. Ezek azt mutatják, hogy nem kell lemondanod egy harmonikus kapcsolatról. Nézz körbe, és meríts erőt a jó példákból!

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp:

Párkapcsolatban élő: A szerelmed anyagi gondokkal küzd. Ne szólj bele, de jelezd, hogy szívesen meghallgatod! Te is tudod, hogy sokszor az ad erőt, hogy tudod, a másik drukkol neked. Október első hetében nemegyszer lesz olyan szituáció, amiben te bebizonyíthatod a szolidaritásodat. Semmiképp se mulaszd el!

Szingli: Ezen a héten kiderül, hogy tudsz-e, mersz-e önmagad lenni, vagy annyira akarsz tetszeni, hogy elfojtod a valódi énedet. Holott tudnod kell, hogy olyan ember tud téged szeretni, akinek megmutatod a valódi önmagadat. Jártál már úgy, hogy hetekkel, hónapokkal később derült ki, hogy a másik nem ismert meg teljesen?

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Amennyiben békét szeretnél ezen a héten, figyelj arra, hogy mit mond a párod! Többször előfordul, hogy annyira rohantok, hogy nem halljátok meg, mit akar a másik. Ebből garantáltan vita fog kipattanni. Holott ez megelőzhető, ha lassítasz. Ne mutogass a másikra! Ne várj rá! Tedd meg te! Megteheted...

Szingli: Végre elindul a Merkúr előre. Ez azt jelenti, hogy leteheted a régi szerelmek utáni sóvárgást, és bizakodva nézhetsz a jövőbe. Nem kell megtagadnod a múltadat. Csupán arról van szó, hogy innentől már nem húznak vissza az emlékek. És beléphet az életedbe egy új ember. Ő nagyon új stílust és kihívást hoz magával...

Az összes jegy heti szerelmi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.