Berki Krisztián édesanyja komoly döntést hozott: szülővárosában akarja újratemetni fiát

tv2 -
újratemetés Berki Mazsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián édesanyja, Júlia megelégelte, hogy fia sírja több száz kilométerre van tőle: úgy döntött, hogy szülővárosában, Tatabányán temeti újra egyetlen gyermekét.

Hónapok óta forrnak az indulatok Berki Mazsi és anyósa, Júlia között. Pár nappal ezelőtt Krisztián édesanyja amiatt akadt ki, hogy menye meg akarja tartani a Berki nevet úgy, hogy már új párkapcsolata van és soha nem látogatja meg elhunyt férje sírját.

Júlia Tatabányán él, így kevés alkalommal van lehetősége kilátogatni Krisztián sírjához. Már korábban is fontolgatta, hogy hazaviszi fia szülővárosába a földi maradványait, most azonban tényleg elhatározta magát: volt férjével egyetértenek abban, hogy Berki Krisztiánt Tatabányán helyezzék örök nyugalomra, hogy közelebb érezhessék őt magukhoz, és minél többször kimehessenek a sírhoz - írja a Bors.

Berki Krisztián édesanyja tv2

Krisztián édesanyja és édesapja nemrégiben már ügyvédnél is járt, hogy megtudják, mit tehetnek ebben a helyzetben.

"Nem szeretnék erről beszélni. Még nincs itt az ideje. Sajnos. Mazsi nélkül nem tehetünk semmit"

- magyarázta a lapnak az asszony.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.