Százmilliárdokért kardoskodhat Gisele Bündchen és Tom Brady

Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Kevin Winter -
Gisele Bündchen válás Tom Brady
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a 13 éve egybekelt sztárpár mindkét tagja kifejezetten előnyös anyagi helyzettel büszkélkedhet, azt egyelőre nem tudni, hogyan osztják majd el több száz milliárd forintos vagyonukat.

A becslések szerint a profi rögbijátékos nagyjából 250 millió dolláros, azaz több mint 107 milliárd forintos vagyont tudhat magáénak, míg szupermodell neje 400 milliót, vagyis több mint 172 milliárd forintot őriz bankszámláin – írja a Page Six.

Tom Brady és Gisele Bündchen Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Kevin Winter

Amennyiben a szakértők számításai nem tévednek, a két híresség vagyona összesen 650 millió dollárra, azaz majdnem 280 milliárd forintra becsülhető, emellett közös ingatlanokkal is rendelkeznek New Yorkban, Montanában és Floridában – ezek összértéke 26 millió dollárra is rúghat. Azt egyelőre nem tudni, hogy Tom és Gisele kötött-e házassági szerződést, azonban a lap egyik forrása szerint a válóperes ügyvédek jelenleg minden erejükkel arra fókuszálnak, hogy kiderítsék, a pár esetében mit von maga után a válás, mi lesz a vagyonukkal, kinek mi jár.

A brazil topmodell és a sztársportoló kapcsolatának lezárásában a pletykák szerint egyébként nagy szerepet játszott a szexhiány, mely Brady fegyelmezett, eredményorientált életmódjának volt köszönhető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.