Luxuskertjét mutatta meg a népszerű tévés - a műsorvezető imádja a műfüves lábtenisz pályát

Forrás: Hegedűs Róbert -
műfű kutya luxus Istenes László pázsit kert lábtenisz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Lászlónak nem a mostani az első kertje, de ez az egyetlen, ahol már nem kell fűnyírással, pázsitgondozással töltenie az idejét. 

A Mokka műsorvezetője megunta, hogy folyton fűnyírással töltse az idejét, ráadásul akármit tett, a pázsit 5 éven belül mindig tönkrement, így a harmadik háza kertjébe már műpázsitot rakatott le. Kezdetben ugyan ódzkodott tőle, de minél többet olvasott róla, annál inkább kedvet kapott hozzá.

Istenes László Forrás: Hegedűs Róbert

A várakozásait nemcsak elérte, de felül is múlta a műfüves kert, hiszen nemcsak elnyűhetetlen, de a család kutyája sem tud benne kárt tenni. Nem beszélve a lábtenisz pályáról, ami Istenes egyik kedvenc helye a luxuskertben.

„Amikor csak tehetjük, a lábtenisz pályán játszunk a kisfiammal. Ha vége a játéknak, a hálót kiveszem a közepéről, hogy Samu kutyánk is kedvére nyargalászhasson körbe-körbe. A műfű ugyanolyan szép, mint másfél évvel ezelőtt. Áldjuk az eszünket, hogy ezt választottuk, mert hatalmas terhet vett le a vállamról" - mondta el műfüves kerttapasztalait Istenes László a nlc.hu-nak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.