Nem véletlenül olyan tehetséges Kaly Roland: a Sztárban sztár leszek! versenyzőjének édesapja ismert zenész

Forrás: Tv2 -
mulatós zene Kaly Roland mulatós sztár Sztárban sztár leszek! zenész énekes tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár leszek! 23 éves énekesének szülei elváltak, amikor Kaly Roland még általános iskolás volt. Az akkor 14 éves srác a válás után az édesapjával maradt, de édesanyjával is jó és szoros kapcsolatban van. 

A fiatal énekesnek volt kitől örökölnie a tehetségét, édesapja, Kaly Csaba szintén elismert, többszörös aranylemezes mulatós sztár.

Roland születésekor az apukája még csak 19-20 éves volt, így gyakorlatilag - apja szavaival élve - szinte együtt nőttek fel.

Sztárban Sztár leszek! - 3. évad Kaly Roland Forrás: Tv2

Bár nyolcadikos korában a szülei elváltak és számára egyértelmű volt, hogy édesapjával fog élni, anyukájával is ugyanolyan jó viszonyt ápol, a kapcsolatuk szoros, ráadásul közel is laknak egymáshoz, közös programokat szerveznek, és vannak dolgok, melyeket inkább vele oszt meg a 23 éves versenyző.

A Sztárban sztár leszek! miatt Kaly Roland hetek óta Pesten van, de édesapja itt sem hagyta őt magára:

"Apu minden vasárnap eljön az élő show-ra. Ő a biztos pont az életemben, olyan, mintha az egyik végtagom lenne. Családcentrikus vagyok, szeretem a szüleimet, a barátaimat. Mindig is otthon éltem, soha nem voltam kollégista, legfeljebb egy-egy nyaralás alkalmával voltam távol a családomtól. Talán pont emiatt ragaszkodom ennyire hozzájuk" - magyarázta a fiatal, kézdivásárhelyi énekes a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.