Gáspár Zsolti és felesége örömmel gondoskodtak Demcsák Zsuzsa gyerekeiről, amíg ő távol volt

Forrás: TV2 -
Demcsák Zsuzsa Gáspár Zsolti barátság Gáspár Zsolt Farm VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Zsolti és Demcsák Zsuzsa A Farm VIP című műsor forgatásán lettek jóban. Most kiderült, hogy amíg Zsuzsi Dominikán forgatott, Zsolti és felesége főztek a műsorvezető gyermekeire.

A Farm VIP műsorvezetői, Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti olyan jóban lettek a műsor forgatásai alatt, hogy szinte családi kapcsolatot ápolnak. Zsolti akkor sem feledkezett meg Zsuzsáról és a gyermekeiről, amikor a műsorvezető a Money or Love forgatása miatt Dominikára utazott.

Zsuzsira csak úgy tudok tekinteni, mint egy rokonra. Korábban sokat segített nekem még az első évad forgatása alatt, de a harmadik szériában is sok szakmai tanáccsal látott el. Annyira megszerettük egymást, hogy többször is elmentünk vacsorázni velük

– kezdte a Borsnak Zsolti.

Forrás: TV2

"Természetesen gondoskodtunk róluk. A feleségem főzött nekik, amit becsomagoltunk, és mivel volt dolgom Budapesten, elhoztam nekik. Ismernek, nagyon kedvesek voltak és örültek neki"

– mesélte Zsolti, aki szinte már nagybácsiként tekint Zsuzsa gyerekeire.

A gyönyörű műsorvezető a válásával kapcsolatban a közelmúltban szólalt meg először, erről itt írtunk bővebben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.