Egy harmadik gyermekkel békítené ki a királyi családot Meghan Markle

Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Roy Rochlin -
békülés Meghan Markle brit királyi család gyermek várandósság Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem telik el úgy nap, hogy Meghan Markle és Harry herceg ne szerepelne a bulvárhírekben. Ezúttal egy lehetséges harmadik gyermek az apropó.

Egy a királyi családhoz közel álló forrás állítja, Meghan Markle készen áll a harmadik gyermekre, és már nagyon várja, hogy ismét teherbe essen. Az új gyermekben látja a megoldást, hogy újra összehozza őket és a királyi családot. A forrás szerint ez taktikai szempontból lenne észszerű számára.

"Ha Meghan és Harry ismét szülőkké válnának, jogosan reménykedhetnének abban, hogy a királyi család, különösen Károly király - aki köztudottan imádja az unokáit - megbocsátana nekik" – magyarázta a neve elhallgatását kérő informátor a The Newsnak.

Hamarosan megjelenik a páros Harry&Meghan című dokumentumfilmje, amelyben ők szeretnék tolmácsolni a történteket és azt is tisztázni, miért döntöttek valójában úgy, hogy a tengerentúlon folytatják közös életüket a gyerekekkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.