Heti horoszkóp (2022. december 19-25.): Újhold és új lehetőségek karácsony előtt

Forrás: Shutterstock -
karácsony heti horoszkóp horoszkóp lehetőségek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyszerű lehetőségeket jeleznek a bolygók a karácsonyi hétre. Jupiter a Kosba lép, és energiával, lelkesedéssel tölti fel a lelkünket, a Bak újhold pedig örömteli újdonságokat hoz magával. Az idei karácsony csodaszépen alakul a heti horoszkóp szerint. Nos, mi vár rátok?

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Célegyenesben a karácsony. Minden évben megfogadod, hogy nem hagysz mindent az utolsó pillanatra. Ennek jegyében ezen a héten minden este tegyél egy-egy apró lépést az előkészületekért! Kedden a Kosba visszalépő Jupiter és a pénteki újhold újításra ösztönöz, vagyis ne ragaszkodj a régi hagyományokhoz! A hétvége nyugodtnak és békésnek ígérkezik. Ez kimondottan méltó az ünnephez.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Hétfőn és kedden úgy érzed, hogy az árral szemben kell úsznod. Ne aggódj, csütörtöktől minden jóra fordul. A pénteki újhold váratlanul új ötletet hoz. Kérdés, mersz-e az utolsó pillanatban újítani. Ez egy esély arra, hogy változtass a megszokásokon. Meglátod, mennyire feldob, ha bevállalod. Csodaszép és meghitt lesz a hétvégéd és a karácsony az égi folyamatok szerint.

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

A bolygók szabad kezet adnak neked ezen a héten. Tőled függ, hogy a karácsony előtti napokat milyen hangulatban töltöd. Lehet, hogy sok a munkád, lehet, hogy még hosszú a listád, de ettől még intézhetsz mindent jókedvvel. Hallgass karácsonyi dalokat, igyál illatos teákat, süss kekszet vagy muffint, és könnyebb dolgod lesz! A karácsonyi hétvégén lelassulhatsz. Rád fér egy kis lazítás...

Forrás: Shutterstock

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

A karácsony előtti héten két nagy bolygó jegyet vált (kedden Jupiter a Kosba, szerdán Nap a Bakba lép), és lesz egy Bak újhold is. Utóbbi az év legfontosabb újholdja a számodra, mert segítségével olyan témákban is megújulhatsz, amiben eddig nem sikerült. Könnyen lehet, ettől ez a karácsony más lesz, mint a korábbiak. Tuti, hogy nem fogod bánni... Élj a lehetőségekkel!

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Szerencsés vagy, mert az idő neked dolgozik. Akkor is, ha nem mindig érzed. Hétvégén, amikor leülsz a megterített ünnepi asztalhoz, meg fogod látni, hogy így van. Mindent azért teszel, hogy szép legyen a karácsony. Pontosabban mindazt, ami tőled telik, és ez pont elég. Egész héten segítenek a bolygók, hogy ünnepre hangolódni. Hálás lehetsz, ha a szeretteiddel töltheted...

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

Nem lesz unalmas ez a heted. Nem azért, mert sok a munkád, hanem azért, mert Jupiter kilép a Halakból kedden, és megváltoztatja az alaphangulatodat. Kissé türelmetlenné válhatsz. Lehet, hogy nem lesz türelmed a lassú, vontatottan beszélő emberekhez. Igyekezz leplezni ezt, nehogy megbánts valaki! Hétvégén angyal száll be az ablakodon, és bearanyozza a karácsonyodat...

Ide kattintva elolvashatod az összes jegy heti horoszkópját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.