III. Károlyt nem érdeklik a Meghan és Harry sorozatában elhangzottak

Forrás: Getty Images/2022 Getty Images/Chris Jackson Getty Images -
sorozat Meghan Markle Netflix koronázás III. Károly Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Daily Mail brit lap - amelyik Harry szerint Meghan Markle vetélését okozta - több forrása szerint III. Károly meghívja kisebbik fiát és annak családját a koronzási ceremóniára.

A lap arról ír, hogy Károlyt nem érdeklik a doku-sorozatban elhangzottak, továbbra is a békére törekszik, ezért meghívja Harry herceget és Meghan Markle-t a jövő májusban esedékes koronázási ünnepségre. Nem szeretne rossz viszonyt ápolni velük annak ellenére, hogy a házaspár több alkalommal is - vélt vagy valós sérelmek alapján - támadást inézett a királyi család ellen. Ezt a célt szolgálta a múlt héten megjelent netflixes doku-sorozat is, melyben többek között olyan dolgokat is állítottak, hogy Vilmos hercegnek és a király családnak fájt, hogy Meghan népszerűbb volt Katalin hercegnénél.

Meghan és Harry a királynő halála után Katalinnal és Vilmossal lépett a nyilvánosság elé Forrás: Getty Images/2022 Getty Images/Chris Jackson Getty Images



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.