Kökény Dani döntött: teljesen kizárja életéből az édesanyját

édesanya család magánélet Kökény Dani Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kökény Dani, a Sztárban sztár leszek! idei évadának győztese úgy döntött, továbbra sem tartja a kapcsolatot édesanyjával, aki még csecsemőkorában hagyta el őt. 

A fiatal énekesnek - bár nagyon mélyről indult -, az egész élete megváltozhat, miután megnyerte a TV2 tehetségkutató műsorát. Nehéz körülmények között él, a nagyszülei nevelték fel, így számára a legfontosabb most az, hogy a családjának segítsen.

"Elsősorban a családomnak akarok segíteni, hosszú távra szeretnék olyan otthont biztosítani, ami megfelelő lesz mindannyiunk számára. Utána kell, hogy jusson a zenei képzéseimre és a karrierem építésére is, például lemezkiadásra. 2023-ban sorra jelentetem meg az új dalaimat, idővel mindegyikhez videoklipet is készítünk, és persze fellépéseket is tervezek" - árulta el Dani, aki csupán egyéves volt, amikor az anyja elhagyta, és Svájcba költözött. A nő most fia sikereit látva megpróbált közel kerülni az énekeshez, de már késő.

"Már nem kívánom felvenni a kapcsolatot anyukámmal, túl későinek tartom ezt a megkeresést" – mondta a hot! magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.