Baráti ajánlat: 2 milliárd forintért bulizhatsz Adele koncertjén páros VIP-jeggyel

Forrás: WireImage/Samir Hussein -
F1 koncert Adele
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napjaink egyik legnagyobb sztárjának előadása igazi luxusélménnyé avanzsálódhat, ha az ember elég szerencsés, hogy forintba átszámítva súlyos milliárdokat perkáljon ki a jegyekért.

Adele Las Vegas-i showját az a Caesars Entertainment szervezi, amely a Forma-1 Las Vegas-i nagydíjának közönségélményéért is felel. A cég létrehozott egy különleges császári csomagot, mely 12 jegyet biztosít az F1-re, viszont csak kettőt az énekesnő koncertjére. A 2 milliárd forintos VIP-belépő emellett tartalmaz 12 jegyet a Paddock Clubba, 5 éjszakát a Nobu Sky Villa hotelben, egy privát vacsorát Nobu Matsuhisa séffel, valamint állandó komornyikot az ott-tartózkodás idejére – írja a Bors.

Adele Forrás: WireImage/Samir Hussein

Bár a fentiek fényében azért egyértelművé válik, hogy viszonylag korrekt ez az összeg, a rajongók ettől függetlenül kiakadtak. Valaki az alábbiakat írta a Twitteren:

Az F1 vezérigazgatója, Stefano Domenicali természetesen megvédte a jegyárakat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.