Horváth Éva nagy álmokat dédelget: ebből szeretne élni Balin

Forrás: Horváth Éva/Instagram -
jógaoktatás Bali Horváth Éva jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű modell itthon töltötte a karácsonyt és a szilvesztert, de amint lehet, szeretne visszautazni Balira.

Jó ideje él kétlaki életet Horváth Éva és családja. Kezdetben csak akkor utaztak Balira, amikor itthon hideg volt, mostanra azonban Indonéziában is valódi otthonra leltek. Éváék a család miatt Magyarországon töltötték a karácsonyt, de hamarosan visszatérnek a szigetre.

„Hazajöttünk, de iskolakezdésre vissza is megyünk Balira. Júniusig mindenképp ott maradunk, aztán meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok. Bár a telet nem nagyon szeretjük, azért volt már egy kis honvágyam és a nagyszülőkkel is szerettünk volna találkozni, ezért karácsonyra hazajöttünk. A szilvesztert is itthon töltjük, de aztán, amint találunk repülőjegyet, vissza is utazunk"

- mondta Horváth Éva a Ripostnak. A modell nagyobbik fia, Kristóf kint jár iskolába, így az ő érdekeit tartják szem előtt, de ő sem tétlenkedik, és szeretne saját vállalkozást indítani.

"Az biztos, hogy amíg Balin vagyunk, én a jógára fektetek nagyobb hangsúlyt. Szeretnék idővel csoportokat, táborokat szervezni Magyarországról"

- mondta a bombasztikus formában lévő kétgyermekes édesanya.

Forrás: Horváth Éva/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.