Sokatmondó fotót posztolt Csuti: így üzenhetett szerelmének

Frizbi TV -
üzenet szerelem Szabó András Csuti Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó András Csuti egy vidéki hotelben volt pár napot, ahova a jelek szerint új kedvese nem tartott vele.

Mozgalmas évet tudhat maga mögött Csuti. Az üzletembernek zátonyra futott a házassága Kulcsár Edinával, szakított kedvesével, Reginával, és Szorcsik Vikivel sem éppen úgy alakultak a dolgai,ahogy szerette volna.

A kétgyermekes édesapa Hajdú Péternek bevallotta, hogy bár még csak ismerkednek, jó úton halad a kapcsolatuk újdonsült párjával.

Nem budapesti lány, fiatalabb nálam sokkal, 26 éves lesz. Nagyon tetszik, hogy tanul, hogy a diplomája után a mesterképzését csinálja

– mesélte a Frizbi felvételén Csuti, aki azt is elárulta, hogyan ismerkedtek meg.

"Az Instagramon "dobtam egy tüzet" az egyik fotójára, és írtam is, erre ő is visszaírt valamit. Az első találkozás egy vacsora volt félúton kettőnk otthona között. Ébredtünk már egymás mellett reggel, Bécsben is együtt voltunk a karácsonyi vásáron – mesélte az üzletember.

Frizbi TV

A jelek szerint egyre komolyabb Csuti és barátnője viszonya: a Bors kiszúrta, hogy az üzletember egy szerelemlakatokkal tűzdelt hídról készített fotót, amihez ezt írta:

Lehet, kelleni fog egy lakat nekem is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.