"2022 alapjaiban rengette meg a hitemet a világban” - durva évet zártak Dobó Ágiék

Forrás: Dobó Ági /Instagram -
2022 magánélet Dobó Ági év vége
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú poszttal búcsúzott a 2022-es évtől Dobó Ági: a bejegyzésben elárula, hogy a tavalyi évben rengeteg veszteséggel kellett szembenézniük.

Az egykori szépségkirálynő többször beszélt már arról, hogy a tavalyi évben sokat romlott az egészségi állapota, arról azonban egészen idáig nem, hogy 2022-ben több embertől kellett végső búcsút vennie. Ági nem tagadja, hogy az elmúlt egy év nagyon megviselte őt és a családját -hiába volt csodálatos az esküvőjük - és őszintén reméli, hogy 2023 jót hoz majd.

„...2022 eddigi 34 évem legnehezebb éve volt. 2022 alapjaiban rengette meg a hitemet a világban, az emberekben, az általam megidealizált életben. 2022 megváltoztatott. Mondom ezt úgy, hogy olyan csodákat is megélhettünk, mint Minna születése, vagy például a varázslatos esküvőnk, de mindezt megannyi nehézség árnyékában. Veszteségek, gyilkos betegségek, magánéleti krízisek sora szakadt a nyakunkba, és amikor már azt hittük (többször is), hogy már nem jöhet ennél több, mindig lentebb zuhantunk" – írja posztjában, amiből az is kiderül, hogy szilveszter napján tudta meg, hogy a keresztapja elhunyt.

Forrás: Dobó Ági /Instagram

A hosszú bejegyzésben arra is kitér, hogy azért tartja fontosnak megosztani ezt a követőivel, mert a közösségi médiában posztolt fotók sokszor csak a jót és a pozitív dolgokat mutatják, pedig az élet nem fekete-fehér. Ági azt is hozzátette, hogy tudja, sokaknál hasonlóan nehéz év volt ez, de nagyon szeretné, ha tudnák a követői, hogy mindenki szenved a maga szintjén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.