Dobó Ági és férje, Kis Csaba tavaly novemberben házasodtak össze. A pár eredetileg egy nagy téli esküvőt szeretett volna, ám a koronavírus többször is keresztülhúzta a terveiket. Végül nem vártak tovább és szűk családi körben fogadtak egymyásnak örök hűséget. A téli esküvőről lemondtak, és egy nagy nyári lagzin ünnepelték a házasságukat.

A nagy napra július 10-én került sor, az esküvőről, Dobó Ági menyasszonyi ruhájáról és frizurájáról pedig egymás után kerülnek fel a képek és a videók az Instagramra. A lagzinak mesebeli hely, a Le Til Kúria adott otthont, és immár a családtagok, barátok és ismerősök gyűrűjében is kimondták egymásnak a boldogító igent.

Nem ment azonban minden a tervek szerint, ugyanis a vad lánybúcsút követően Ági koronavírusos lett és veszélybe került a nagy nap. Az egykori szépségkirálynőnek szerencsére nem lett komoly baja, a három oltásnak és a korábbi fertőzésnek is köszönhetően enyhe lefolyású volt a mostani betegsége. Ennek ellenére nagyon stresszes volt számára az elmúlt időszak.

"Ha elfogadtok egy tanácsot, a repülőn, ha nem muszáj is, viseltek maszkot (nem úgy, mint én), és vigyázzatok egymásra! Kétszer mosta el a téli esküvőnket a covid, harmadszor nem engedjük meg neki!" – írta akkor Ági, és igaza lett, ugyanis a vírus most már nem állt a nagy napjuk útjába.