Megvolt a nagy nap: Dobó Ági mesés kúrián mondta ki az igent

esküvő Dobó Ági esküvője menyasszony Dobó Ági férje Kis Csaba Le Til Kúria Dobó Ági
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Ági és férje, Kis Csaba tavaly novemberben házasodtak össze. A pár eredetileg egy nagy téli esküvőt szeretett volna, ám a koronavírus többször is keresztülhúzta a terveiket. Végül nem vártak tovább és szűk családi körben fogadtak egymyásnak örök hűséget. A téli esküvőről lemondtak, és egy nagy nyári lagzin ünnepelték a házasságukat.

A nagy napra július 10-én került sor, az esküvőről, Dobó Ági menyasszonyi ruhájáról és frizurájáról pedig egymás után kerülnek fel a képek és a videók az Instagramra. A lagzinak mesebeli hely, a Le Til Kúria adott otthont, és immár a családtagok, barátok és ismerősök gyűrűjében is kimondták egymásnak a boldogító igent.

Nem ment azonban minden a tervek szerint, ugyanis a vad lánybúcsút követően Ági koronavírusos lett és veszélybe került a nagy nap. Az egykori szépségkirálynőnek szerencsére nem lett komoly baja, a három oltásnak és a korábbi fertőzésnek is köszönhetően enyhe lefolyású volt a mostani betegsége. Ennek ellenére nagyon stresszes volt számára az elmúlt időszak.

"Ha elfogadtok egy tanácsot, a repülőn, ha nem muszáj is, viseltek maszkot (nem úgy, mint én), és vigyázzatok egymásra! Kétszer mosta el a téli esküvőnket a covid, harmadszor nem engedjük meg neki!" – írta akkor Ági, és igaza lett, ugyanis a vírus most már nem állt a nagy napjuk útjába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.