Az egykori szépségkirálynő idei éve mesésen alakult, melyre már nyáron felkerült a korona, ugyanis szerelmével júliusban kimondták a boldogító igent és sor kerülhetett az esküvőre. Arra azonban nem volt felkészülve, hogy ősszel valami ledönti a lábáról.

Dobó Ági még szeptember közepén posztolt arról, hogy kisfia, Natan vélhetően hazahozott valami betegséget. A vírus ledöntötte a lábáról Ágit, aki több, mint egy hónappal később sem érzi sokkal jobban magát. Begyulladt már a füle, az arca, a torka és a mandulája is, állandó fejfájás gyötri, mely miatt már többször is a rosszullét kerülgette.

Dobó ÁgiForrás:Dobó Ági/Instagram

Járt kivizsgáláson, szedett gyógyszert és kipróbált alternatív megoldásokat is, és bár jobbnak érzi a helyzetet, jónak mégsem mondaná. Igyekszik pihenni, de már szüksége volt a mozgásra, ezért elkezdett jógázni, melynek hatására érzi, hogy javul az állapota.

Mindig azt kérdezitek, és kérdezik tőlem, hogy honnan ez a sok energia, lendület, miből merítek...Szeretném, ha tudnátok, hogy néha nálam is lemerül az elem, és meg kell keresnem azt, ami visszatölt! Egyáltalán nem vagyok mindig a topon, viszont egyvalami állandó! Az az életszemléletem, miszerint a poharam SOHA nem üres félig, hanem MINDIG TELE VAN félig!

– írja posztjában Dobó Ági.